Management

Rogier van Agt

General Management

Eindverantwoordelijk voor de Nederlandse activiteiten.

Rogier is een ervaren directeur op het gebied van Cybersecurity & IT (outsourcing). Voor hij toetrad tot Tesorion was Rogier bij Sogeti 10,5 jaar werkzaam in diverse rollen waarvan de laatste 6 jaar als Director Cybersecurity. Daarvoor werkte hij bij GMT Europe B.V. en was daarnaast als gastdocent 10 jaar gelieerd aan de Hogeschool van Amsterdam waar hij Business Intelligence heeft ontwikkeld en gedoceerd.

Johan ten Houten

Technology

Eindverantwoordelijk voor de technologische oplossingen van Tesorion.

Johan was betrokken bij alle aspecten van gegevens- en informatiebeveiliging sinds hij aan de TU Delft studeerde. Zijn bijzondere kennis van het traceren van computervirussen en gegevensherstel leverde hem een leercontract op bij de CRI (Centrale Recherche Informatiedienst Nederlandse politie). Nadat hij de afdeling computercriminaliteit bij het Nederlands Forensisch Laboratorium was begonnen en de organisatie hielp veilig te worden, zette hij zijn carrière voort op de Forensische afdeling van Deloitte. Daar bouwde hij in 13 jaar tijd een internationaal Financial Crime en Advanced Analytics team.

Bas Meyberg

Commerce

Na het behalen van zijn informaticastudie aan de TU Delft, heeft Bas meer dan 25 jaar werkervaring opgedaan in verschillende functies, bedrijfsomgevingen en technische domeinen, onder andere bij Pink Elephant, ICL / Fujitsu en KPN. Zijn passie ligt in het centraal stellen van de klant, het totale werkveld te overzien en het creëren van een omgeving waarbij diverse teams succesvol kunnen samenwerken. Complexe omgevingen worden tot de essentie teruggebracht. Hij gelooft sterk in langetermijnrelaties, waardoor partijen de waardeketen kunnen optimaliseren. Door samen te werken, kunnen we cyberbeveiliging naar een hoger niveau tillen en is de klant echt ontzorgd.

Rik Kroesen

Finance

Rik werkte na zijn studie in Amsterdam bij ING, maar besloot na vier jaar de accountancy in te gaan bij PwC, waar hij het vak van accountant leerde. Maakte na zeven jaar de overstap naar een retailer om daar financieel directeur te worden. Voordat Rik toetrad tot Tesorion heeft hij verschillende rollen vervuld op het gebied van corporate finance, jaarrekeningcontroles en reorganisaties.

Izaäk van der Neut

Human Resources

Izaäk heeft meer dan 15 jaar ervaring binnen diverse HR-functies. Na zijn studie bedrijfskunde aan de Hanzehogeschool en de Universiteit van Groningen, is hij gestart als consultant op het gebied van kwaliteitsprocessen binnen het MKB. De daarop volgende 10 jaar binnen verschillende financiële organisaties verantwoordelijk voor HR. Maakte 7 jaar geleden de overstap naar een internationale, strategische consultancy-organisatie waar hij verantwoordelijk was voor het HR-beleid in Nederland, Duitsland, België en Engeland.