Over Tesorion

Helemaal nieuw en tegelijk één en al ervaring. Dat is Tesorion. Onze naam is nieuw, maar onze specialisten hebben al tientallen jaren ervaring met informatiebeveiliging, beheer en cybersecurity.

Tesorion is de samenvoeging van een aantal ondernemingen met eigen specialisaties op het gebied van cybersecurity. Binnen Tesorion zijn deze specialisaties geïntegreerd tot één all-in oplossing. Het maakt Tesorion tot een unieke aanbieder van cybersecurity. Niet alleen in Nederland, maar ook daarbuiten.

Eigen specialisten en eigen software
Bij Tesorion werkt de top van de Nederlandse cybersecurity. Wij kunnen daardoor onze eigen software ontwikkelen. En dat is voor onze klanten wel zo veilig. We zijn niet afhankelijk van oplossingen die derden hebben ontwikkeld en het tempo waarin updates beschikbaar komen.

Totaalvisie op cybersecurity
We hebben een totaalvisie op cybersecurity. Dat kunnen we ons ook permitteren, want juist door de samenvoeging van gespecialiseerde bedrijven hebben wij een diepgaand zicht op alle aspecten die zo essentieel zijn voor de continuïteit van uw organisatie. Wij zorgen voor vertrouwen in het niveau van cybersecurity, van de werkvloer tot de bestuurskamer.

Oplossingen voor complexe organisaties
Onze all-in oplossing voor cybersecurity bewijst zich dagelijks. Ook -en zelfs met name- in complexe organisaties, waarbij dataverlies of hacken ernstige gevolgen kan hebben voor de voortgang van de productie en/of de reputatie van de organisatie.

Wilt u meer weten over onze unieke visie op cybersecurity? Neem dan direct contact op.