Onze visie

Met de opkomst van digitalisering en internet is cybercrime een vast onderdeel van onze wereld geworden. Organisaties proberen zich tegen dreigingen van binnenuit en buitenaf te weren met onder andere virusscanners, firewalls, awareness trainingen en complexe authenticatieprocedures. Tevergeefs. Veel organisaties gaan ervan uit hun digitale beveiliging goed op orde te hebben. Toch hebben de meeste al te maken gehad met cybercriminaliteit. Zelfs zonder dat ze het in de gaten hadden.

Hoe is dat bij u geregeld?
Weet u honderd procent zeker dat de continuïteit van uw organisatie is gewaarborgd bij een cyberaanval of een datalek?

Cybersecurity organiseren als een lappendeken van deeloplossingen, zoals tot nu altijd gebeurt, is een heilloze route. Automatisering en digitalisering, zowel in de Operationele Technologie (OT), Informatietechnologie (IT) als het Internet of Things (IoT), veranderen voortdurend. En cybercriminelen blijven vooroplopen bij iedere nieuwe ontwikkeling.


“We weten het niet beter, 
we doen het beter.”

– Johan ten Houten, CTO –

Veel organisaties hebben naar aanleiding van de toenemende risico’s inmiddels een audit laten uitvoeren en een rapport over de status van hun cybersecurity laten opstellen. Maar de volgende stap, het daadwerkelijk nemen van effectieve maatregelen, blijkt in de praktijk weerbarstig. Tesorion brengt daar als eerste in Nederland definitief verandering in.


“De enige manier om cybercrime effectief de baas te worden is door continue alertheid te combineren met een geautomatiseerde reactie.”

– Johan ten Houten, CTO –


Het is daarom tijd voor een nieuwe visie op cybersecurity. Het is tijd voor Tesorion.
Een nieuwe totaaloplossing voor cybersecurity, op maat ingericht en beheerd;

  • 100% gericht op beheer en continuïteit van uw organisatie
  • Een unieke aanpak: analyse van het digitale landschap, inrichting van een veilige omgeving, beheer en beveiliging met een eigen oplossing
  • Actieve monitoring van eindgebruikersgedrag, systemen en data
  • Direct en gericht ingrijpen door risicoanalyse van geautomatiseerde signalen
  • Eigen software, ontwikkeld door de top van de Nederlandse cybersecurity-engineers