Junior Cyber Security Analist (standplaats Leusden)

By 19 juli 2018Vacature

“Als Junior Cyber Security Analist werk jij met passie aan een veiligere IT-omgeving voor onze klanten. Samen met je team beoordeel jij incidenten, analyseer je deze en adviseer je de klant”.

Wat ga jij doen als Cyber Security Analist?

Je bent werkzaam in ons eigen SOC waar je werk varieert van dagelijkse zaken tot aan totaal nieuwe uitdagingen waar jij je met je team helemaal in vast kunt bijten. Dagelijks ben je bezig met het bijhouden van allerlei (mogelijke) dreigingen en ontwikkelingen op gebied van cyber security. Hierover adviseer je ook de klant en samen neem je passende maatregelen. Is er dan toch een incident? Dan is het aan jou en je team om dit tot op de bodem uit te zoeken, te beoordelen en verdere acties in gang te zetten. Met alle kennis die je hebt en opdoet draag je ook nog eens actief bij aan (technische) security innovaties.
Een verantwoordelijke job. Ben jij er klaar voor? Dan nodigen we jou van harte uit om ons team te komen versterken. Tesorion groeit en wij bieden jou dan ook de kant om persoonlijk, maar ook met ons mee te groeien.

Wat breng je mee?

Allereerst beschik je over een HBO werk- en denkniveau. Jij bent stressbestendig en leergierig en jij staat bekend als een pragmatische analist die overal een creatieve oplossing voor vindt. Aan kennis zouden wij graag het volgende van jou zien:

 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Inhoudelijke kennis van IT beheer & infrastructuur;
 • Inhoudelijke kennis van IT (cyber) Security / informatiebeveiliging;
 • Werkervaring in de IT of Cyber security is een pré;
 • CISSP of andere security gerelateerde certificeringen is een pré;
 • Bereid om buiten kantooruren te werken.

Wat Tesorion jouw te bieden heeft:

 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden;
 • Opleidings- en persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Uitdagende functie: bouwen aan de beste Cyber Securityorganisatie in Nederland;
 • Een afwisselende baan met focus op ontwikkeling en groei;
 • Open, informele en positieve sfeer, veel energie en dynamiek;
 • Een enthousiast, gedreven en hecht team;
 • Positie met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief.

Voor meer informatie over deze vacature, neem je contact op met Willem van der Vliet, 033-4563663.  Stuur een e-mail met je cv en motivatiebrief (een andere presentatie van jezelf en je motivatie dan in een brief mag natuurlijk ook) naar recruitment@tesorion.nl