Security Consultant (standplaats Leusden)

By 22 mei 2018Vacature

Jij bent graag een klankbord voor uiteenlopende securityvraagstukken bij onze opdrachtgevers. Met je grondige analyses weet jij de huidige situatie snel vast te stellen en een waterdicht securitybeleid te implementeren!

Als Security Consultant ben je het geweten van onze klanten op het gebied van informatiebeveiliging. Je analyseert de huidige situatie van de opdrachtgever en geeft advies op zowel tactisch als operationeel niveau. Daarnaast begeleid je de implementatie van de technische security oplossingen. Na implementatie ben je als consultant ook verantwoordelijk voor duidelijke documentatie voor de opdrachtgever. De projecten worden zowel zelfstandig als in teamverband op locatie van onze opdrachtgevers of op één van onze kantoren uitgevoerd.

De Security Consultant ondersteunt klantorganisaties in hun informatiebeveiliging gerelateerde vraagstukken. Deze vraagstukken betreffen het brede gebied van informatiebeveiliging. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

 • Security beleid;
 • Ontwikkelen van een Cloud security strategie
 • Information Security Management Systeem;
 • Inrichten van een security organisatie;
 • Inrichting security incident response team (CSIRT/CERT);
 • Risico Management;
 • Business Continuity Management;
 • Auditing;
 • Service Management;
 • SIEM;
 • Vulnerability assessments en Attack & Penetration testen;
 • Data Leak Prevention.

De skills die jij moet hebben!

 • Je functioneert op HBO/WO niveau;
 • Je ben in het bezit van relevante certificeringen zoals CISSP, CISA, CISM, CEH, ISO 2700x auditor;
 • Je hebt kennis van en ervaring met security gerelateerde standaarden zoals NEN-ISO/IEC 2700x, NEN 7510, OWASP, PCI-DSS, SOX;
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in de ICT waarvan 3 jaar ervaring in de informatiebeveiliging;
 • Je hebt brede kennis binnen het vakgebied informatiebeveiliging op onderwerpen zoals: Security Management, Auditing, Security Testing, Security Monitoring, Data Leak Prevention, Identity & Access Management, Business Continuity Management, Secure Software Development en Cybersecurity, Cloud Security.

Je bent:

 • Communicatief vaardig zowel in woord als geschrift in Nederlands en Engels;
 • Teamgericht en kan zowel in teamverband als zelfstandig goed werken;

Wat Tesorion jouw te bieden heeft:

 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
 • Opleidings- en persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden
 • Uitdagende functie: bouwen aan de beste Cyber Securityorganisatie in Nederland
 • Een afwisselende baan met focus op ontwikkeling en groei
 • Open, informele en positieve sfeer, veel energie en dynamiek
 • Een enthousiast, gedreven en hecht team
 • Positie met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief

Voor meer informatie over deze vacature, neem je contact op met Willem van der Vliet, 033-4563663.  Stuur een e-mail met je cv en motivatiebrief (een andere presentatie van jezelf en je motivatie dan in een brief mag natuurlijk ook) naar recruitment@tesorion.nl