Software-developer (standplaats Enschede)

By 8 mei 2018Vacature

Wil jij meewerken aan de nieuwste producten en diensten van Tesorion? Ben je geïnteresseerd in het gebruik van de laatste frameworks voor ‘streaming analytics’ en het correleren en beheersen van grote hoeveelheden data? Voor ons platform op basis van Apache Kafka en Apache Flink zoeken we junior en medior software-ontwikkelaars, ter versterking van het team. Dit platform wordt gebruikt op klantlocaties en in de cloud, en verwerkt data van tal van sensoren voor analyse in ons Security Operations Center (SOC).

Profiel

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
  • Ervaring met Software Development in een professionele omgeving;
  • Ervaring met het ontwerpen en schrijven van efficiënte en onderhoudbare code in Java;
  • Kennis van zowel Nederlands als Engels.

Je bent analytisch sterk en werkt zowel zelfstandig als in teamverband. Je hebt kwaliteit hoog in het vaandel staan en houdt ervan om problemen tot in de details te begrijpen, maar verliest niet het overzicht op het grotere plaatje.

Wat biedt Tesorion jou?

  • Uitdagende functie: bouwen aan het beste Cybersecurity-bedrijf van Nederland;
  • Positie met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief;
  • Excellente arbeidsvoorwaarden; 
  • Opleidings- en persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden;
  • Open, informele en positieve sfeer, veel energie en dynamiek;
  • Een enthousiast, gedreven en hecht team.

Voor meer informatie over deze vacature, neem je contact op met Willem van der Vliet, 033-4563663. Ben jij de persoon die wij zoeken, stuur dan een mail naar recruitment@tesorion.nl met je cv en motivatiebrief (een andere presentatie van jezelf en je motivatie dan in een brief mag natuurlijk ook).